Returregler

Vi streber etter å tilby deg en utmerket handleopplevelse, og vi håper du er helt fornøyd med ditt kjøp hos oss. Hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd og ønsker å returnere et produkt, ønsker vi å gjøre returprosessen så enkel som mulig for deg. Du har muligheten til å returnere produktet innen 30 dager etter mottak. Vennligst merk at kunden er ansvarlig for returkostnadene, og vi ber om forståelse for dette. Det er også viktig at du som kunde er ansvarlig for å pakke og sende produktet riktig tilbake. For å sikre at produktet når oss trygt, anbefaler vi å bruke en pålitelig og sporbar fraktmetode. Sørg for at returen er godt beskyttet under transport, da eventuelle skader eller tapte pakker under returforsendelsen er kundens ansvar.

For å fullføre en retur må produktet være i sin opprinnelige tilstand og pakket i sin opprinnelige emballasje. Vennligst sørg for at produktet ikke har blitt brukt eller skadet på noen måte. Når vi har mottatt det returnerte produktet, vil vi verifisere at det oppfyller våre returkrav og er i uendret tilstand. Innen 30 dager etter mottak vil vi refundere pengene til deg. Refusjonen vil bli gjort til det samme betalingskortet eller bankkontoen som du brukte ved kjøpet. Vi streber etter å gjøre refusjonsprosessen smidig og rask for deg.

Hvis du av en eller annen grunn har mottatt et defekt produkt eller opplevd andre problemer med ditt kjøp, ber vi deg vennligst om å kontakte oss direkte. Vi er her for å hjelpe deg og løse eventuelle problemer på best mulig måte. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi ser frem til å gi deg den støtten du trenger.