ÅTERFÖRSÄLJARE

Velkommen til å søke om å bli en del av Scrubby-forhandlernettverket.

Vi er glade for at du vurderer å bli en av våre verdifulle partnere for å tilby våre innovative og høykvalitetsprodukter til dine kunder.

For å søke om å bli Scrubby-forhandler vil vi gjerne bli bedre kjent med din bedrift. Fortell oss om din bedrift og beskriv hvilke produkter eller tjenester du tilbyr i dag, samt målgruppen du retter deg mot. Å forstå virksomheten din hjelper oss med å skape et givende samarbeidsforhold som kommer både deg og kundene dine til gode.

Vi er også interessert i hvilke av våre produkter som interesserer deg mest. Hvilke av disse produktene er du mest interessert i å selge? Har du noen spesifikke ideer om hvordan du vil markedsføre dem? Vi vil gjerne at du deler dine tanker og ideer, slik at vi kan støtte deg på best mulig måte.

Våre ideer for samarbeid:

Vi tror at et vellykket samarbeid er basert på åpen kommunikasjon og partnerskap. Som Scrubby-forhandler kan du forvente følgende fordeler:

Eksklusive tilbud og rabatter: Vi tilbyr våre forhandlere gunstige priser og spesialkampanjer for å hjelpe deg med å øke inntektene dine og tiltrekke deg nye kunder.

Gi markedsføringsmateriell, produktbilder og innhold for å hjelpe deg med å markedsføre Scrubby-produktene effektivt.

Forsøk alltid å levere produktene så raskt og pålitelig som mulig.

For å søke om å bli Scrubby-forhandler, vennligst kontakt oss nedenfor og vær så detaljert som mulig i svarene dine slik at vi kan få et fullstendig bilde av virksomheten din og ambisjonene dine.

Vi ser frem til å høre mer om din bedrift og dine ideer til et samarbeid. Sammen kan vi skape et vellykket forretningsforhold og tilby produktene våre til enda flere kunder.

Takk for at du er interessert i å bli Scrubby-forhandler! Vi ser frem til å motta mer informasjon om din virksomhet og utforske mulighetene for et samarbeid.

Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor med så mange detaljerte svar som mulig. Du kan også kontakte oss direkte på kontakt@scrubby.se

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.