Om Oss

Vi er et energisk team av lidenskapelige individer basert i Stockholm, som brenner for å gjøre hverdagen enklere. Hos Scrubby streber vi etter å tilby høykvalitets rengjøringsprodukter som virkelig gjør en forskjell i menneskers liv. Enten det gjelder ditt hjem, din bil, båt, campingvogn eller andre kjøretøyer, har vi løsningene og verktøyene som trengs for å få jobben gjort.

Vi forstår at det er de små detaljene som spiller en stor rolle i hverdagen. Derfor har vi vårt flaggskip, Scrubby-borsten, for å tilby en rengjøringsevne som er raskere og mer effektiv enn noensinne. Ved å kombinere håndskruen med din skrutrekker, har vi skapt et verktøy som revolusjonerer rengjøringsprosessen.

Vi er stolte av å være en del av rengjøringsrutinen din, og vi streber alltid etter å gi deg en profesjonell og pålitelig opplevelse. Vårt engasjement for innovasjon driver oss til stadig å lete etter nye produkter å inkludere i vårt sortiment, slik at vi kan tilby de beste rengjøringsløsningene for dine behov.

Med Scrubby blir rengjøring enklere og mer effektivt enn noen gang. Vi har en dedikert kundeservice som er tilgjengelig for å svare på spørsmålene dine innen 24 timer. La oss være din betrodde partner for enkel og effektiv rengjøring.

Oppdag Scrubby i dag og opplev forskjellen!