Fraktregler

1. Levering og Behandling
Vi behandler bestillingen din innen 1-3 virkedager etter mottatt betaling. Varene dine vil deretter bli levert innen 5-10 virkedager med sporingsinformasjon. Vær oppmerksom på at leveringstider kan bli påvirket av helligdager og offentlige fridager. Våre priser inkluderer 25% moms og det finnes ingen skjulte avgifter.

2. Sporing og Leveringsstatus
Etter at bestillingen din er sendt, vil du motta en e-post med et sporingsnummer. Du kan bruke dette nummeret til å spore leveransen din via vår "Spor Ordre"-funksjon på nettsiden. Du vil også motta SMS-varslinger til telefonnummeret som er oppgitt i bestillingen, med leveringsinformasjon om pakken.

3. Leveringsadresse og Telefonnummer
Vennligst sjekk nøye at den oppgitte leveringsadressen er korrekt og fullstendig for å unngå forsinkelser eller problemer med leveringen. Det er også viktig å inkludere et gyldig mobilnummer fra landet hvor pakken skal leveres. Som kunde er det ditt ansvar å oppgi nøyaktig informasjon for både adresse og telefonnummer. Vi kan ikke holdes ansvarlige for leveringsproblemer forårsaket av feilaktig eller ufullstendig informasjon. Ved å oppgi disse detaljene hjelper du oss med å sikre en jevn og effektiv levering av bestillingen din.

4. Tapte eller Skadede Forsendelser
Vi tar ansvar for alle forsendelser som blir skadet eller går tapt under transport. Hvis du oppdager at forsendelsen din er skadet ved levering, ber vi deg om å kontakte oss umiddelbart slik at vi kan starte en undersøkelse og ta passende tiltak. For å effektivisere behandlingen, vennligst legg ved bilder av både produktet og emballasjen og oppgi ordrenummeret ditt. Dette hjelper oss med å behandle kravet ditt raskere.

5. Uavhentede Pakker
Vennligst merk at det er kundens ansvar å hente pakken sin i tide. Hvis en pakke ikke hentes innen den angitte tiden, vil den bli returnert til oss. Pakker som returneres til oss på grunn av manglende henting vil ha behandlingstider og leveringstider på opptil to uker, avhengig av fraktselskapets regler og variasjoner mellom forskjellige land. Kunden har 7 dager på seg til å kontakte oss hvis de ønsker å få pakken sendt på nytt. Et administrasjons- og fraktgebyr på 200 NOK vil bli belastet for ny sending.

Vi streber etter å tilby best mulig kundeservice. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, ikke nøl med å kontakte vår kundeservice på kontakt@scrubby.se. Vi er her for å hjelpe deg!